HTML

A mi családunk paint-ben

A mi kalandjaink. Az élet írja és Anya lerajzolja. Mert velünk is annyi minden történik. Csak így név nélkül, mert amúgy felvállalhatatlan. :-)

Friss topikok

  • Anya Paintben: Jövőre majd igazi bulit csapunk, emberekkel, meg hangos zenével. Így tuti nem fogunk elaludni! :) (2012.01.20. 16:42) A mi szilveszteri bulink

Az Anna, Peti és Gergő könyveknek mikor van vége?

2012.11.28. 09:52 :: Anya Paintben

Amikor a nagyobbik lányom 2 és fél éves volt, akkor vettük az elsőt. Azt hallottuk ez a menő. De eleinte nem volt az. Már kezdtük azt hinni, hogy valami nem stimmel a gyerekünkkel.

Így időről-időre olvastunk neki belőle, míg végül megszerette. Olyannyira, hogy onnantól kezdve minden este ezt olvastuk. Aztán voltak kísérletek arra, hogy a jól megszokott Bartos Erika könyvet lecseréljük másra.

Apa keresgélt kicsit, majd levett valamit a polcról. 

estimese01.jpg

A gyerek érdeklődve figyelte a kissé rongyos, régi könyvet, amin egy lúd volt. Apa gondosan ki is választott kettő mesét. Elolvasta őket, majd elégedetten megpuszilta, betakarta kislányát.

estimese02.jpg
Apa valószínűleg azt remélte, hogy a válasz cikk-cakk-ban lépkedő macska lesz, vagy a rosszcsont felhő. De nem. A válasz lesújtóan őszinte volt.

estimese03.jpg

És hát ilyenkor nem lehet mást tenni, csak megnyugtatni a gyermeket és a jól bevált módszerhez folyamodni.

-Na jó, akkor olvasok gyorsan egy Anna, Peti Gergőt is-mondta Apa.

Erre pedig egy széles és elégedett vigyor volt a válasz. 

Így történt, hogy minden egyes Anna,Peti és Gergő megvonásra irányuló próbálkozásunk kudarccal zárult. De van remény, mert az Anna, Peti Gergő könyveket már lassan egy éve kinőttük. Persze a csavar ott van, hogy a könyvek átkerültek a másik gyerekszobába. Tehát a meséknek soha nincs vége, legfeljebb egy kicsit rápihenünk az újabb epizódokra.

Szólj hozzá!

Címkék: esti mese Bartos Erika Anna Peti Gergő

A bejegyzés trackback címe:

https://gotkids.blog.hu/api/trackback/id/tr84929478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása