HTML

A mi családunk paint-ben

A mi kalandjaink. Az élet írja és Anya lerajzolja. Mert velünk is annyi minden történik. Csak így név nélkül, mert amúgy felvállalhatatlan. :-)

Friss topikok

  • Anya Paintben: Jövőre majd igazi bulit csapunk, emberekkel, meg hangos zenével. Így tuti nem fogunk elaludni! :) (2012.01.20. 16:42) A mi szilveszteri bulink

Spórolós tippek szülőknek

2012.03.24. 13:10 :: Anya Paintben

Ahogy a nagyobbik lányom belépett a 3 évesek táborába, rájött, hogy vásárolni jó.

(Ezt eddig én is tudtam, de azt is, hogy ennyien nem költhetjük Apa pénzét.)
 
 
De így mindig nagyon sok pénzt költöttünk és ez kezdett frusztrálni. Visszasírtam azt az időt, amikor a bevásárló kocsiban ülve kiflit rágcsált. Akkor még nem vette észre a "pontegyháromévesszemmagasságábanlévőmásképpeladhatatlan" vacakokat. És emiatt sokszor úgy éreztem, hogy a bolt marketingesei és a saját gyerekem is hülyének néznek.
 
Tehát spórolási taktikát kellett kidolgoznom, ez pedig a következő:
 
1. Ha spórolni akarsz, akkor a gyereket ne vidd magaddal a boltba! 

2. Ha nem tudod otthon hagyni, akkor elárulom, hogy a spórolás titkára már mások is rájöttek, így minden bevásárlóközpontban van játszóház. 
 
 
3. És a legtöbb pénzt akkor spórolod, ha védekezel. :-)
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: spórolás baba vásárlás gyerekkel

A bejegyzés trackback címe:

https://gotkids.blog.hu/api/trackback/id/tr134336973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása