HTML

A mi családunk paint-ben

A mi kalandjaink. Az élet írja és Anya lerajzolja. Mert velünk is annyi minden történik. Csak így név nélkül, mert amúgy felvállalhatatlan. :-)

Friss topikok

  • Anya Paintben: Jövőre majd igazi bulit csapunk, emberekkel, meg hangos zenével. Így tuti nem fogunk elaludni! :) (2012.01.20. 16:42) A mi szilveszteri bulink

Az egyévesek étkezési szokásai

2012.11.24. 17:04 :: Anya Paintben

A négyéves lányom nagyon válogatós. Szinte semmit nem eszik meg, amit pedig megeszik, azt csak simán kéri. Tehát kenyeret üresen, tésztát szósz nélkül és így tovább.

Az egyévesemnek jó étvágya van, mindent szeret. Étkezések közben azonban szinte mindig egy idő után elkezdi dobálni az ételt. Kutyánk nincs, tehát csak úgy unalomból vagy a vicc kedvéért csinálja. 

etetőszék_1.jpg

Aztán meglepő módon később leellenőrzi, hogy Anya milyen gyorsan vagy milyen gyorsan nem takarította el a maradékokat.

etetőszék_2.jpg

Konklúzió: a legjobban úgy szereti az ételt, ha az érintkezik a padlóval. Isten tudja miért, talán szeret különleges módon étkezni. A lényeg, hogy nem pazarol és tuti segítség a konyha rendben tartásában.

Csak mellékesen megemlítem, hogy a gyerek nem eszik mindig a földről, általában tányérból kap enni. De a fenti jelenet előfordul néha. És a padlónk tiszta,  szóval ha én lejetek valami finom és értékes falatot, mondjuk egy M&M-t, akkor én is felveszem és simán megeszem, ezért nem csinálok belőle nagy ügyet. :-)

Szólj hozzá!

Címkék: étkezési egyéves szokásai

A bejegyzés trackback címe:

https://gotkids.blog.hu/api/trackback/id/tr114923247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása